Golvdisplayer

Kampanjverktyg som gör skillnad

InStore är ett lättarbetat och ramlöst displaysystem. En patenterad produkt som tillverkas i Sverige. Stilren design och hög kvalitet. Golvdisplayen är ett smidigt verktyg för dina butikskampanjer. Både när du byter budskap ofta och behöver ett långsiktigt säljverktyg. För oss på Adder är InStore en självklar del av framgångsrika kampanjer.

Enkel att jobba med

InStore golvdisplay är dubbelsidig. Du kan välja ett permanent budskap på ena sidan, eller utnyttja båda för nya kampanjbudskap. För att förstärka varumärket kan stativet profileras med logotyp på fotplattan. Den patenterade konstruktionen gör att du snabbt och enkelt monterar och byter vepor. En fjäder spänner veporna så att dina budskap alltid är snygga och fräscha. Väljer du vår kampanjgaranti blir din kampanjplanering enkel och systematisk. Vi byter dina vepor, på plats hos dig, inför varje ny kampanj.

Lätt att placera

Oavsett om du ska lansera en produkt eller driva försäljning är InStore en tydlig profilbärare. Displaysystemet passar i allt från skyltfönster och gångar till trånga utrymmen och entréer. Du kan komplettera InStore med tillbehör som exempelvis toppskylt, broschyr- och demohållare. Inspireras av fler användningsområden under planera butiken.

Möjliga storlekar

InStore golvstativ finns i bredderna 40, 55 och 75 centimeter i höjderna 160, 180 och 200 centimeter. Stativet är stabilt med en snittvikt på sex kilo inklusive två vepor.

 

Levereras i praktiskt rulle

Vi rullar dina vepor och levererar dem i en tålig kartong med måtten 80x30x8 centimeter. Det får plats cirka hundra kompletta InStore golvdisplayer på en EU-pall.