Nyheter

19 mars, 2020

På Adder tar vi Coronautbrottet på största allvar

I dagsläget jobbar hälften av vår personal på distans och vi följer fortlöpande information från Folkhälsomyndigheten. Prioriteten hos oss är våra medarbetares och medmänniskors hälsa samt våra kunders uppdrag.

För att minska smittspridningen rengör vi kontaktytor regelbundet och håller oss mellan kontoret och hemmet. Vi har säkerställt att produktionen kan fortsätta i samma höga takt som tidigare, och eftersom det mesta sker här i Sverige påverkas inte leveranstiderna av stoppade gränser.

Det är extraordinära tider, och därför hjälper vi också till på extraordinära sätt. Till exempel kan vi hjälpa till att skapa original och skicka en färdig produkt inom en dag – om du behöver uppdatera din kommunikation snabbt.

Vi tar jättegärna emot virtuella besök i vårt showroom, ring oss så tar vi en guidad visning på distans.