Nyheter

1 december, 2020

Handdispenser

Komplettera ditt golvstativ med Adders dispenser för handdesinfektion.

Batteridriven dipsenser med plats för ca 400 ml vätska.

Tänk på att möta din kund på bästa sätt, alla intryck förstärker din profil!

https://youtu.be/aJjWL7IDaII

19 mars, 2020

På Adder tar vi Coronautbrottet på största allvar

I dagsläget jobbar hälften av vår personal på distans och vi följer fortlöpande information från Folkhälsomyndigheten. Prioriteten hos oss är våra medarbetares och medmänniskors hälsa samt våra kunders uppdrag.

För att minska smittspridningen rengör vi kontaktytor regelbundet och håller oss mellan kontoret och hemmet. Vi har säkerställt att produktionen kan fortsätta i samma höga takt som tidigare, och eftersom det mesta sker här i Sverige påverkas inte leveranstiderna av stoppade gränser.

Det är extraordinära tider, och därför hjälper vi också till på extraordinära sätt. Till exempel kan vi hjälpa till att skapa original och skicka en färdig produkt inom en dag – om du behöver uppdatera din kommunikation snabbt.

Vi tar jättegärna emot virtuella besök i vårt showroom, ring oss så tar vi en guidad visning på distans.

 

5 mars, 2020

Boosted air™ – Uppblåsbara Eventprodukter

Boosted air™ är en serie uppblåsbara produkter som är extremt enkla att montera. Sortmentet innefattar uppblåsbara tält, pelare, ståbord och barstolar. Läs mer.

20 februari, 2020

Skräddarsytt eller standard

För exponering på golv, vägg eller häng så har vi tänkt åt er och tagit fram smarta produkter som är extremt enkla i drift.
Utöver det, så skräddarsyr vi produkter som passar just era behov, men behåller vår grund att det skall vara enkelt att byta budskap.
https://adder.se/sortiment/kundanpassade_losningar/

 

23 januari, 2020

Äntligen ett alternativ till gatupratare!

Adder FineLine™ Outdoor för att presentera budskap eller profilera varumärken utomhus, oavsett årstid och väderförhållanden.

10 december, 2019

InStore™ vägleder på Nobelmiddagen!

Adders golvdisplay InStore™ fungerar som vägledning för personalen i köket på Nobelmiddagen. Stabil, dubbelsidig och lätt att byta budskap, allt som en traditionell roll-up inte är. Mer information.

1 oktober, 2019

FineLine™ ramsytem

FineLine™ ramsytem med lösningar för golv, vägg eller häng. Finns med eller utan LED. Ladda ner produktinformation här.