Nyheter

1 december, 2020

Handdispenser

Komplettera ditt golvstativ med Adders dispenser för handdesinfektion.

Batteridriven dipsenser med plats för ca 400 ml vätska.

Tänk på att möta din kund på bästa sätt, alla intryck förstärker din profil!

https://youtu.be/aJjWL7IDaII

19 mars, 2020

På Adder tar vi Coronautbrottet på största allvar

I dagsläget jobbar hälften av vår personal på distans och vi följer fortlöpande information från Folkhälsomyndigheten. Prioriteten hos oss är våra medarbetares och medmänniskors hälsa samt våra kunders uppdrag.

För att minska smittspridningen rengör vi kontaktytor regelbundet och håller oss mellan kontoret och hemmet. Vi har säkerställt att produktionen kan fortsätta i samma höga takt som tidigare, och eftersom det mesta sker här i Sverige påverkas inte leveranstiderna av stoppade gränser.

Det är extraordinära tider, och därför hjälper vi också till på extraordinära sätt. Till exempel kan vi hjälpa till att skapa original och skicka en färdig produkt inom en dag – om du behöver uppdatera din kommunikation snabbt.

Vi tar jättegärna emot virtuella besök i vårt showroom, ring oss så tar vi en guidad visning på distans.

 

5 mars, 2020

Boosted air™ – Uppblåsbara Eventprodukter

Boosted air™ är en serie uppblåsbara produkter som är extremt enkla att montera. Sortmentet innefattar uppblåsbara tält, pelare, ståbord och barstolar. Läs mer.

27 november, 2017

Adder söker Säljande Projektledare

Som rådgivande säljare i en entreprenörstyrd miljö får du fria tyglar att leda ditt arbete, komma med idéer och kreativa förslag vilket innebär att rollen också omfattar marknadsföring.

Mer information

7 augusti, 2017

X-GLOO från Adder i Åre

KIA Sweden-27

KIA Motors Sweden stod som huvudsponsor för årets Fjällmaraton i Årefjällen. Mellan den 28:e juli och 5:e augusti stod deras 2st nya 4×4 meters X-GLOO tält från Adder snyggt och stadigt.

I Stockholm kan du se marknadens bästa eventtält 12-13 augusti i Kungsträdgården. På plats kan ni se båda KIA Motors & Hankook Tires X-GLOO tält från Adder.

16 juni, 2017

InStore™ – Världens bästa golvdisplay?

Adders InStore™ golvdisplay är ett patenterat system för extremt enkel kampanjhantering. Smal, dubbelsidig och robust så att den får stå kvar i butik månad efter månad.

  • Stabil med 5kg fotplatta
  • Enkel att montera
  • Dubbelsidig
  • Lätt att byta budskap
  • Förberedd för tillbehör

Läs mer.