Om Adder

Det är inte bara en display. Det är en upplevelse – för kunden, varumärket och betraktaren.

Så tänker vi varje dag. I alla steg ska du som kund känna att du är med om en upplevelse som lyfter dig och ditt varumärke. I bakgrunden finns Adder, och vi är nöjda först när vi gett dig uppmärksamhet till 100 procent. I över 20 år har Adder utvecklat uppseendeväckande displaysystem som hjälpt många av världens främsta varumärken med säljstöd i en butiksmiljö och i det offentliga, globala rummet.

I det kraftfulla erbjudandet finns patenterad design, kvalitetssäkring och tjänster som effektiviserar ditt kampanjarbete. Och på toppen vårt personliga engagemang som ger dig trygghet, tillfredsställelse och framgång. På Adder är vi uppfyllda av de stora idéerna och utvecklar våra produkter att rymmas i framtidens miljöer. Vår produktutveckling ingår i upplevelsen och våra kunders förväntan. Adder går före och visar vägen, med svensk, stilren design och hög kvalitet.

Vi utvecklas mot ännu bredare lösningar med profilskapande budskap i det offentliga rummet. Som kund kan du hylla framtiden, varumärkeslöftet och framgången med vår stående innovation.
Adder_map

 

Kontakta oss